ASCOM – o solutie pentru centrele de psihiatrie

0040-021-224.67.14
office@hellimed.ro
Str. Tudor Vianu, 5-7, Bucuresti

ASCOM – o solutie pentru centrele de psihiatrie

Soluțiile de comunicare mobila și de alarmă pentru personal reprezintă o modalitate dovedită, eficientă și practică de a spori siguranța personalului, acordând în același timp personalului o mobilitate atât de necesară în îngrijirea sănătății mintale. Acestea facilitează, de asemenea, urmărirea discretă și monitorizarea persoanelor și a echipamentelor cu risc. Și întrucât soluțiile Ascom se integrează cu aproape toate platformele existente și sistemele terților, ele ajută furnizorii de servicii de îngrijire medicala să utilizeze mai mult din resursele pe care le au deja. Soluții Ascom pentru facilități de îngrijire psihiatrică: un mod mai inteligent de îngrijire.

Asistența psihiatrică implică adesea echipament specializat și costisitor. Menținerea integrității fizice a unei sistemului psihiatric este, de asemenea, esențială pentru personal, pacient și siguranța publică. De aceea, soluțiile Ascom oferă o gamă completă de alarme tehnice, sisteme care conectează procesele, echipamentele, clădirile și oamenii. Erorile și abaterile de acțiune declanșează alerte automate care merg direct la tehnicienii desemnați. Raspunsurile fara raspuns sunt escaladate pentru colegii selectati.

Eșecurile tehnice în instituțiile de îngrijire psihiatrică se pot transfera rapid pentru a nu pune în pericol personalul și pacienții. Dar cu o soluție de alarmă tehnică de la Ascom, alarmele tehnice merg de la sursa problemei direct la telefoanele tehnicienilor. Rezultatul? Rezolvarea rapidă a problemelor tehnice – și un mediu mai sigur pentru toată lumea.