Ascom

0040-021-224.67.14
office@hellimed.ro
Str. Tudor Vianu, 5-7, Bucuresti

Ascom

Ascom oferă deja soluții care pot îmbunătăți dramatic comunicarea și colaborarea în cadrul spitalelor – soluții care pot contribui la sporirea siguranței pacientului, a satisfacției personalului și a fluxurilor de lucru clinice.

Motto Ascom: muncesc din greu pentru ospitalitate.

Atat medicii cat si asistenții medicali sunt mereu în mișcare. Dar de cele mai multe ori, informațiile de care au nevoie sunt destul de inaccesibile. Astfel, sistemul ASCOM ofera posibilitatea de a stoca datele intr-o baza de date, indiferent de locatie, cu ajutorul unui dispozitiv mobil.
Acest sistem poate transmite alertele de monitorizarea si ale intregului echipament medical, reducand simultan la minimum poluarea sonora si riscul oboselii creat de alarme. Provocarea este ca personalul să solicite date și alerte în timp util despre pacienți. Dar prea multe alerte clinic nesemnificative – în special ale personalului din timpul noptii ce pot compromite bunăstarea pacientului. O posibilă cale de urmat este gestionarea inteligentă a alarmelor ce filtrează fluxul alertelor către personalul specializat.
Îngrijirea medicală este cea mai importantă activitate a echipei. Dar pentru a lucra, fiecare membru al echipei – de la tehnicieni de la laborator până la medici specializati – are nevoie de acces la datele actualizate ale pacientului și ale tratamentului. Soluțiile de asistență Ascom Patient Care Share fac fluxul de date sigur și ușor, pe baza infrastructurii pe care o aveți deja.
Spitalele de multe ori suferă de „deficit de comunicare” – unități separate, oameni și tehnologii ce comunica dificil intre ei. Rezultatele pot avea întârzieri ce duc la nemulțumirea pacientului.
Îndepărtarea acestei probleme necesită o „mobilitate a datelor”, unde informațiile clinice și de îngrijire trebuie sa fie la fel de mobile ca și persoanele care o folosesc. Aceasta, la rândul său, necesită software de integrare, cum ar fi Ascom Unite, iar pentru telefoanele mobile – smartphone-ul Ascom Myco, care permite personalului să primească în siguranță mesaje, alerte și date clinice.
Serviciile de localizare în timp real (RTLS) indică unde se afla nevoia de ajutor – indiferent dacă este vorba de o alarma asupra personalului, de un echipament defect sau de un pacient căzut sau a carui locatie nu se cunoaste. Asta înseamnă mai puțin timp petrecut în căutare problemei, utilizarea mai productivă a echipamentelor și, bineînțeles, pacienți aflati sub o monitorizare sigura.
Serviciile de localizare în timp real (RTLS) pot ajuta personalul dvs. să localizeze colegii, pacienții și  echipamentele medicale.