Cosuri pentru masinile de spalat instrumetar, de diferite dimensiuni, din otel inoxidabil

0040-021-224.67.14
office@hellimed.ro
Str. Tudor Vianu, 5-7, Bucuresti

Cosuri pentru masinile de spalat instrumetar, de diferite dimensiuni, din otel inoxidabil

Containere pentru sterilizare, prevazute cu filtre sau cu valva (Bio-Barrier), de diferite dimensiuni. Fabricate din otel inoxidabil, aluminiu anodizat intarit sau aluminiu anodizat simplu. Sunt create cu scopul de a depozita instrumentele sau materialul moale utilizate in sala de operatie in timpul procedurii de sterilizare cu abur. Metoda de sterilizare cu sisteme de containere este mai sigură decât celelalte metode.
Recipientele de sterilizare pot păstra instrumentele sterile timp de 6 luni dacă capacul nu este niciodată deschis și containerul este pastrat în condiții bune și corespunzătoare de depozitare.

Containerele pot fi mutate mai ușor și mai sigur cu ajutorul manerelor din oțel inoxidabil cu acoperire siliconică antibacteriană și rezistentă la temperaturi înalte.
Identificare: coduri de bare, coduri QR sau coduri matrice de date desemnate pentru numele setului de instrumente sau orice identificare poate fi gravata pe etichetele din aluminiu de pe ambele parti ale recipientului. În plus, seturile de instrumente pot fi separate si identificate in functie de diferite optiuni de culoare a capacului

Galerie de imagini