Electroencefalograf TruScan

0040-021-224.67.14
office@hellimed.ro
Str. Tudor Vianu, 5-7, Bucuresti

Electroencefalograf TruScan

deymed_truscan32

TruScan 32 este un sistem EEG modern proiectat pentru nevoi clinice si utilizare in cercetare. Sistemul poate fi configurat ca un sistem portabil, sistem clinic sau ca o statie de monitorizare de lunga durata.

Sistemul se caracterizeaza printr-o rezolutie mare, monitorizarea continua a impedantei si o interfata prietenoasa. Monitorizarea pe termen lung este posibila cu ajutorul MPEG4 controlat prin telecomanda – functia „picture in picture”.

TruScan 32 PT
deymed_truscan32pt

TruScan 32 PT este un sistem EEG portabil ce poate fi folosit impreuna cu un laptop sau cu un calculator de tip desktop. Datorita proiectarii eficiente a bateriei, sistemul are o autonomie de inregistrare de pana la 120 de ore. Sistemul include suita de programe TruScan cu posibilitatea de achizitie, vizualizare si backup. Pot fi achizitionate module suplimentare, cum ar fi: VEP, P300 si Neurofeedback.

TruScan 32 CL
deymed_truscan32cl

TruScan CL se prezinta ca o statie de lucru destinata clinicilor sau spitalelor, avand incorporata o masa mobila, un computer integrat si o lampa de foto-stimulare. Utilizand un sistem de racire cu lichid computerul integrat de la Deymed permite folosirea sa in liniste. Programul de achizitie, vizualizare si backup sunt livrate standard cu posibilitatea de a achizitiona module suplimentare pentru VEP, P300 si Neurofeedback.

TruScan 32 LTM
deymed_truscan32ltm

Aditional caracteristicilor deja oferite de TruScan CL, TruScan LTM ofera monitorizare video digitala continua in configuratia Basic si Advanced. Sistemul Basic LTM include o singura camera zi/noapte cu tripod sau posibilitatea de montare pe perete. Pachetul Advanced LTM ofera posibilitatea de inregistrare zi/noapte, „picture-in-picture” si telecomanda cu posibilitatea de zoom/tilt. Este livrata si o lampa infrarosu pentru monitorizare superioara pe timp de noapte.

Pagina Producator