Electromiograf TrueTrace

0040-021-224.67.14
office@hellimed.ro
Str. Tudor Vianu, 5-7, Bucuresti

Electromiograf TrueTrace

deymed_trace4

Primul sistem electromiograf (EMG) alimentat cu baterie, de la Deymed, ofera examinari de conductie prin nerv si cu ac EMG fara contaminare.

Echipat cu NCS, EMG, MUP si EP permite redarea si vizualizarea pentru o ora de inregistrari cu caracteristica Deymed LiveScroll™. Primul sistem capabil sa ofere examene MUP, sistemul TruTrace ofera acum evaluare automata online.

TrueTrace™ 4 RT
deymed_trutrace4rt
TruTrace RT este un sistem clinic EMG pentru examinari MNC, SNC, Repetitve, F-Wave, H-Reflex, Blink Reflex,
EMG si MUP. Printre caracteristicile unice se numara si LiveScroll™ pentru redare si vizualizare a pana la o ora de inregistrari si noul instrument de analiza Online-MUP pentru evaluari MUP mai rapide. Sistemul complet include si masa Deymed Trolley cu calculator integrat, si tastatura EMG si pachetul de baza cu consumabile.

TruTrace™ 4 EP
deymed_trutrace4ep
Sistemul TruTrace EP include un complet Potential Evocat cu examinari cu o Singura Fibra, SEP, VEP, BAEP si P300. Teste MEP pot fi efectuate cu separat cu Stimulator Magnetic (stimulator separat). Masa Deymed Trolley cu calculator integrat, tastatura EMG si pachetul de baza EP este inclus.

TruTrace™ 4 RT/EP
deymed_trutrace4rtep
Include toate caracteristicile lui TruTrace RT si EP configurat intr-un sistem compact. Instaled impreuna pe o masa Deymed Trolley cu computer integrat si tastatura EMG. Pachetul „basic” EMG si EP sunt incluse.

Pagina Producator