Incubator Giraffe

0040-021-224.67.14
office@hellimed.ro
Str. Tudor Vianu, 5-7, Bucuresti

Incubator Giraffe

new incubator giraffe ge 1

Incubatorul Giraffe asigura un microclimat neonatal dezvoltat pentru a defini cele mai bune produse care satisfac nevoile medicilor, pacientilor si familiei. Dispune de performanta exceptionala termica, design inovator, precum si capacitatea de a controla caldura, umiditatea, oxigenul, lumina si zgomotul, toate intr-un singur sistem puternic, care ofera, de asemenea acces facil si confortabil personalului medical precum si parintilor.

Dispune de o saltea rotativa Baby Susan ce permite clinicianului sa roteasca patul la 360° pentru un acces usor la pacient si “Giraffe Pressure Diffusing Mattress” – saltea cu tehnologia presiunii difuze – cea mai avansata tehnologie care permite reducerea punctelor de presiune si mentinerea integritatii pielii.

Inclinarea patului la 0-12° este lina si continua in ambele pozitii Trendelenburg si poate fi activata cu o singura mana permitand confortul copilului in timp ce se schimba pozitia patului. Dispune de o unitate centralizata de afisare/comanda ce ofera acces de la fiecare parte a patului si o vizualizare excelente a aparatului si a parametrilor pacientului.