Incubator Giraffe

0040-021-224.67.14
office@hellimed.ro
Str. Tudor Vianu, 5-7, Bucuresti

Incubator Giraffe

new incubator giraffe ge 1

Incubatorul Giraffe asigura un microclimat neonatal dezvoltat pentru a defini cele mai bune produse care satisfac nevoile medicilor, pacientilor si familiei. Dispune de performanta exceptionala termica, design inovator, precum si capacitatea de a controla caldura, umiditatea, oxigenul, lumina si zgomotul, toate intr-un singur sistem puternic, care ofera, de asemenea acces facil si confortabil personalului medical precum si parintilor.

Inclinarea patului la 0-12° este lina si continua in ambele pozitii (Trendelenburg si Anti-Trendelenburg) si poate fi activata cu o singura mana permitand confortul copilului in timp ce se schimba pozitia patului. Dispune de o unitate centralizata de afisare/comanda ce ofera acces de la fiecare parte a patului si o vizualizare excelenta a aparatului si a parametrilor pacientului.

Caracteristici:

  • Dispune de o saltea rotativa Baby Susan ce permite clinicianului sa roteasca patul la 360° pentru un acces usor la pacient. Usile duale si orificiile de acces permit accesul chiar si atunci cand patul este inclinat la 12°
  • Unitatea centralizata de afisare si control ofera accesabilitate de pe ambele parti ale patului si o vizualizare excelenta a tuturor parametrilor pacientului.
  • Tava integrata radiologica minimizeaza perturbarea pacientului.
  • Sistemul optional de control al oxigenului asigura un mediu imbogatit cu oxigen.
  • Baza ajustabila pe inaltime este confortabila atat pentru clinicienii si familia pacientului ce stau in picioare cat si pentru cei ce stau in scaun.
  • Cantarul incorporat permite cantarirea si salvarea greutatii copilului pentru a putea observa tendintele si modificarile greutatii fara a fi nevoie de scoaterea acestuia din incubator. (pana la 14 valori de greutate stocate)

Specificatii:

Dimensiuni: Inaltimea max: 70 inch (178 cm)
Inaltimea min: 58 inch (147 cm)
Greutate: 304 lbs (138 kg)
Dimensiune saltea: 26 in x 19 in (66 cm x 48 cm)
Microfiltru: 99,8 % eficienta
Interval control temperatura: 20-39°C in incremente 0.1°
Interval control umiditate: 30-95% in incremente 5%
Performanta cantarului integrat: Acuratete ±10 g
Interval 300 g la 8 kg
Interval control oxigen Pana la 65%

Producator: GE Healthcare.