Incubator Giraffe Omnibed

0040-021-224.67.14
office@hellimed.ro
Str. Tudor Vianu, 5-7, Bucuresti

Incubator Giraffe Omnibed

omnibed

Ca si incubator, micromediul inchis si protejat asigura o termoreglare stabila si controlata si controlul umiditatii si a nivelului de oxigen. Ca si incalzitor radiant, pacientul primste o caldura uniforma, rapida si focalizata, mentinand in acelasi timp un mediu de lucru foarte confortabil pentru clinician.

Performanta exceptionala in timpul etapei de tranzitie de la inchis la deschis si invers asigura termoreglarea neintrerupta si accesul total la pacient pe durata procedurilor specifice. Ventilator cu zgomot redus si salteaua confortabila de difuzie a presiunii ofera copilului un mediu linistitor de care au nevoie sa se odihneasca si sa se vindece. Salteaua cu difuzie de presiune reactioneaza la impactul corpului bebelusului, reducand punctele de presiune in timpul miscarii si creste astfel confortul. Salteaua rotativa patentata Baby Susan™ imbunatateste productivitatea, permitand clinicienilor sa pozitioneze copilul cu usurinta pentru procedurile clinice sis a faciliteze contactul cu familia fara efort.

Ecranul color mare tactil (10.4 inches) si interfata cu utilizatorul ajuta personalul medical sa isi optimizeze fluxul de lucru in timpul monitorizarii si controlarii mediului copilului. Activarea functiei Air Boost printr-o singura miscare protejeaza bebelusul de pierderea caldurii in timp atunci cand este deschis fie carcasa, fie orificiile pentru maini. In plus, salteaua rotativa, alaturi de mecanismul de inclinare, permite personalului medical sa furnizeze ingrijiri copilului prin minimizarea atingerilor pacientului.

Specificatii:

Inaltimea maxima: Cupola ridicata: 239 cm
Cupola coborata: 178 cm
Inaltimea minima: Cupola ridicata: 209 cm
Cupola coborata: 152 cm
Greutate: 149 kg
Dimensiune saltea: 64,8 x 48,8 cm
Inclinare saltea: 12°
Ecran: LCD color 10,4 inch
Performanta cantarului integrat: Acuratete ±10 g
Interval 300 g la 8 kg
Interval control oxigen: 21% la 65%
Mod masa radianta: 450-480 W
Control manual a puterii de radiere: 0-100% in incremente de 5%
Control temperatura copil: 35-37,5°C in incremente de 0,1°
Mod incubator: Acuratete masurare ±0,3°C intre 30°C si 42°C
Nivel CO2: 0,3%
Nivel zgomot: <50 DBa

Producator: GE Healthcare.