Harmony IQ3600

0040-021-224.67.14
office@hellimed.ro
Str. Tudor Vianu, 5-7, Bucuresti

Harmony IQ3600

Harmony IQ3600

 

STERIS recunoaste provocarile cu care se confrunta salile de operatii astazi:

  • Eficientizarea fluxului de lucru prin utilizarea instrumentelor usor de folosit
  • Concentrarea este indreptata catre pacient pentru a oferi o ingrijire excelenta in loc sa diagnosticheze probleme legate de echipament
  • Conectarea dispozitivelor, sistemelor si a echipelor de medici necesare pentru obtinerea unor rezultate mai bune

Prin intermediul sistemelor noastre de integrare destinate salilor de operatii, ne concentram pe sprijinirea pacientilor si a echipelor medicale din spitale, acum si in viitor, prin tehnologii usor de utilizat ce sustin fluxul de lucru.

Scopul sistemului de integrare Harmony iQ 3600 este evident: furnizarea informatiilor critice – date video, RMN si imagini medicale – cand si unde este necesar pentru personalul medical sa ia decizii precise de ingriire a pacientului in timp real si sa documenteze procedura cu usurinta si acuratete.

Este esential sa se asigure ca echipele chirurgicale pot utiliza tehnologia in sala de operatii usor si eficient. Panoul de control a fost proiectat de cei care il utilizeaza in fiecare zi, asistentele medicale din sala de operatii, astfel are urmatoarele caracteristici:

– utilizarea surselor audio, camerele incorporate in sistemul de iluminat, camerele pozitionate pe perete si sistemul de camere Free5® simplu si eficient.

– sprijina procedurile eficient si sigur si raspunde imediat la anumite evenimente ce creeaza nevoia de ajustare a acestor dispozitive

Sistemul nosru digital de inregistrare VuCapture® va permita sa filmati procedurile chirurgicale in detalii uimitoare de inalta definitie si sa le asociati cu datele pacientului, apoi sa le printati sau sa le salvati pe o unitate USB. Prin intermediul sistemului de management al imaginii Harmony iQ Perspectives®, puteti trimite cu usurinta materialele inregistrate la Electronic Medical Record, si examinati in siguranta toate inregistrarile medica de pe un calculator sau dispozitiv mobil. Imaginile si inregistrarile sunt salvate automat in dosarul corect pentru a sustine clasificarea corecta a inregistrarilor.

Prin intermediul sistemului SignatureSuiteTM, putem contribui la reducerea anxietatii pacientului inainte de o procedura prin diminuarea luminozitatii si afisarea unor imagini calmante pe monitoare, cum ar fi imaginea cu o plaja sau un peisaj montan pe masura ce pacientul intra in sala de operatii. Acest lucru, ajuta la reducerea stresului si pentru echipa chirurgicala si contribuie la pregatirea salii mai eficient. Este un mod mai tangibil in care spitalul poate demonstra ca se concentreaza pe ingirjirea pacientului. Odata ce pacientul este anesteziat, modul video presetat de pregatire SignatureSuite OR Integration System se va muta pe modul de pregatire pentru cerintele specifice ale procedurii. Tehnologia noastra de apelare si conectare pentru streaming sau conferinte sunt acceptate de sistemul de integrare Harmony iQ 3600, oferind transferul audio si video bidirectional in reteaua spitalului sau in afara acestuia.

Galerie de imagini