Motoare Chirurgicale System 8 – Stryker

0040-021-224.67.14
office@hellimed.ro
Str. Tudor Vianu, 5-7, Bucuresti

Motoare Chirurgicale System 8 – Stryker

System 8 Stryker
Uneltele în care ai încredere – acum mai sigure ca niciodată. Uneltele electrice System 8 Stryker oferă mai multă fiabilitate de lungă durată în care puteți avea încredere. Conceput pentru sala de operații si pentru departamentul steril de procesare. Cu alte cuvinte, conceput pentru întregul spital. Așa că fiecare unealtă electrică este dedicata unei etape. Noi am făcut-o, astfel încât să știm că atunci când setul System 8 trece din mâinile noastre în mâinile dumneavoastră, puteți avea încredere totală in el.

Un design imbunatatit, premiat – Modificarile deliberate, substantiale, confera pieselor de mana System 8 o ergonomie imbunatatita si va ofera o pozitie mai buna a mainii si o aderenta mai ferma.

Putere si timp de functionare consistente – Celulele acumulatorilor cu o capacitate ridicata ofera performante imbunatatite pentru cele mai dificile cazuri. In plus, bateriile mari au o durata de viata de 2 ori mai mare fara a fi necesara inlocuirea acestora.

O mandrina fara cheie este convenabila si de incredere – Rapida si eficienta, mandrina System 8 fara cheie cu sistem de blocare a fost proiectata pentru a preveni slabirea subansamblelor cu adaugarea unui mecanism secundar de blocare.

Solutii dedicate, toate in familia System 8

Driverul fara fir System 8 – O evolutie a drive-ului fara fir de la Stryker, acest driver fara fir System 8 va oferii increderea necesara pentru a fora, taia si aleza in procedurile de medicina sportive si orto-traume. In plus, tehnologia noastra exclusiva PowerReam va ofera o crestere semnificativa a cuplului ( in comparatie cu atasamentele standard de alezare) pentru a face fata procedurilor dificile de alezare.

Ferastraul sagital SABO System8  – Ferastraul sagital SABO System 8 perfect proiectat pentru a oferii o viteza optima de taiere, control si precizie in fiecare caz.

Ferastraul de precizie Stryker – Varf oscilant al ferastraului care reduce zgomotul si vibratiile, imbunatatind controlul piesei de mana pentru o experienta chirurgicala mai precisa, comparativ cu un ferastrau standard sagital.

Un pivot de fixare construit pentru a rezista – Materialul avansat din punct de vedere tehnologic si stratul de acoperire ajuta la prevenirea depunerii materialelor reziduale si ofera o aderenta crescuta. In plus sunt acum concepute atat pentru pivoti filetati, cat si pentru cei canelati, precum si pentru cei drepti.

Imbunatateste timpul in sala de operatie – Imbunatatirile calitative ale ferastraului sagital System 8 creste considerabil fiabilitatea si timpul de utilizare al produsului.

Un varf oscilant al ferastraului, care va evolua asa cum ati taiat – Cea mai recenta evolutie a ferastraului de precizie Stryker ofera un design imbunatatit si o gama extinsa de cartuse de precizie Falcon pentru artroplastia gleznei, umarului, soldului si genunchiului.

Mai rezistent la apa decat oricand – Piesele de mana System 8 sunt construite pentru a fi spalate in mod activ – pot fi scufundate temporar atunci cand este necesar acest lucru in timpul curatarii, inainte de sterilizare.

Baterii de capacitate mare cu rezistenta crescuta la caldura – Bateriile System 8 pot fi pastrate pe raft timp de 30 de zile fara a compromite performanta. In plus, izolatia fiecarei baterii inseamana o crestere a rezistentei la deteriorarea termica in timpul expunerii la temperaturile ridicate din procesul de sterilizare.

System Power Tools – Conceput pentru intregul spital.

 

 

Galerie de imagini