O solutie: DIGISTAT ICU

0040-021-224.67.14
office@hellimed.ro
Str. Tudor Vianu, 5-7, Bucuresti

O solutie: DIGISTAT ICU

 

Sistem informatic Digistat pentru ingrijire intensiva

Sistemul informatic Digistat oferta o baza de date cu informatii si teluri accesibile pentru personalul medical. Datele sunt afisate intr-un format consecvent pe o serie de monitoare si dispositive.

Cu ajutorul sistemului informatic Digistat, se poate crea o imagine de ansamblu a starii pacientilor sau a progresului acestuia. Datele sunt preluate din diferite surse precum dispositive medicale, imagini sau laboratoare.
Actualizarea inregistrarilor pacientilor se face in mod continuu si afisate pe o interfata intuitiva. Aceste informatii sunt inregistrate din momentul internarii pana la transfer.
Datele sunt integrate intr-un sistem numit Electronic Medical Records. Cu ajutorul acestui sistem,datele se pot prelucra si realiza statistici si studii de cercetare.
Interfata este tactila, intuitiva si usor de folosit si de asemenea, extrem de usor de personalizat.
Alarmele si datele fiziologice ale pacientilor pot fi urmarite cu ajutorul dispozitivelor ASCOM MYVO sau a smartphone-urilor compatibile cu sistemul.
Achizitia parametrilor vitali si ale evenimentelor se realizeaza automat de la dispozitivele medicale, se realizeaza un jurnal clinic, se calculeaza un scor de severitate si echilibru al fluidelor, managementul infuziilor realizare, procedurilor de imagistica, infectiilor nozocomiale si medicamentelor administrate.
Solutiile propuse pot fi personalizate pentru diferite sectii de ingrijire intensive precum: general, pediatric, neonatologie, post-operator, etc.

Avantaje:
– Reducera timpului pentru eralizarea documentatiei
– Reducerea erorilor de  transcriere a datelor
– Obtinerea unei imagini de ansamblu