SISTEM INFORMATIC ASCOM

0040-021-224.67.14
office@hellimed.ro
Str. Tudor Vianu, 5-7, Bucuresti

SISTEM INFORMATIC ASCOM

 

Sistem informatic pentru chirurgie Digistat OR

Cu ajutorul sistemului informatic Digistat, se pot realiza managementul si planificarea interventiilor chirurgicale. Sistemul permite monitorizarea in timp real al salilor de operatii, datele fiind automat preluate, inregistrare, stocate si analizate.
Interfata cu utilizatorul este tactila, extrem de intuitiva si personalizabila in functie de nevoi.
Sistemul detine functia de management al stocului pentru materiale sanitare si poate fi integrat cu diferite sisteme, laboratoare pentru a crea o imagine de ansamblu in timp real asupra starii pacientilor.

Principalele aplicatii:

Sistemul Digistat permite planificarea si programarea interventiilor chirurgicale. Aceasta caracteristica ajuta la minimizarea operatiilor anulate prin pregatirea anticipata a materialelor si urmarirea pasilor corecti.
Exista posibilitatea comunicarii cu departamentul de primiri urgente si de a avea acces din orice sectie la informatiile necesare.
Pregatirea materialelor devine mai eficienta, avand un stoc disponibil pe dispozitivele mobile indiferent de locatia din spital. Cu ajutorului sistemului Digistat, materialele pot fi alocate si pregatite pentru personal inaintea interventiei chirurgicale.
Datele sunt introduse cu ajutorul ecranului tactil, eliminand posibilitatea unor greseli de citire sau scriere.
Sistemul retine si stocheaza toate actiunile realizate in timpul unei interventii chirurgicale. Datele sunt automat colectate de la dispozitivele medicale conectate. La finalul interventiilor Digistat Secure permite crearea unei fise digitale in care apar toate materialele folosite, complicatiile aparute, procedurile realizate, medicamentele administrate, implanturile utilizate si timpii inregistrati in timpul interventiei.

Galerie de imagini