Hellimed

0040-021-224.67.14
office@hellimed.ro
Str. Tudor Vianu, 5-7, Bucuresti

Termeni si conditii

Termeni și condiții

Folosirea, incluzând vizitarea și solicitarea ofertelor asupra produselor și serviciilor oferite de pe site-ul www.hellimed.ro, implică acceptarea termenilor și condițiilor ce vor fi detaliate în continuare.

  1. Comunicări Electronice

Prin accesarea site-ului www.hellimed.ro, folosirea, vizitarea, solicitare cererilor de ofertă sau trimiterea de e-mail-uri adresate societății HELLIMED S.R.L., comunicarea se realizeaza în mod electronic, considerându-se astfel că utilizatorul consimte primirea notificărilor de la HELLIMED S.R.L. în modalitate electronică, incluzând și comunicări prin e-mail sau prin anunțuri pe site.

  1. Drepturi de autor (Copyright)

Întregul conținut al site-ului www.hellimed.ro, incluzând, enumerativ, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafică web, scripturi și orice alte date, este proprietatea HELLIMED S.R.L. și este protejat conform Legii drepturilor de autor și legilor privind dreptul de proprietate intelectuală și industrială. Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusivă a societății HELLIMED S.R.L. și este protejată de Legea drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuala și industriala. Folosirea fară acordul scris a HELLIMED S.R.L. a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare. Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea HELLIMED S.R.L. sau a furnizorilor săi de programe și sunt protejate de Legea drepturilor de autor.

Puteti raporta eventualele încălcări ale drepturilor de autor la adresa office@hellimed.ro.

  1. Accesul la site

Societatea HELLIMED S.R.L. garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site și nu îi conferă dreptul de a descarca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice alta manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor societății HELLIMED S.R.L., fară acordul scris al acesteia.

  1. Datele personale

Pe site-ul www.hellimed.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitățile care survin prin completarea datelor personale. Societatea HELLIMED S.R.L. nu poate fi facută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea datelor personale folosite pe website.

  1. Securitatea informațiilor

HELLIMED S.R.L. garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul său informatic.

  1. Garanția produselor

Toate produsele comercializate de către HELLIMED S.R.L. beneficiază de condiții de garanție conform legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorilor. Produsele sunt noi, în ambalajele originale și provin din surse autorizate de fiecare producător în parte.

  1. Drept aplicabil și litigii

Prin folosirea site-ului, utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna Condițiile și Termenii de utilizare de mai sus și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizator și societatea HELLIMED S.R.L. În cazul unor eventuale conflicte între HELLIMED S.R.L. și utilizatorii site-ului, se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă. Dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanță, în conformitate cu legile române în vigoare.

  1. Declinarea responsabilității

Imaginile prezentate pe site-ul Companiei sunt exemplificative, produsele livrate putând diferi de acestea, caracteristicile și functionalitatea fiind neschimbate.

În toate cazurile în care produsele nu se pot livra, clientul va putea cere doar returnarea imediată a sumelor încasate deja de HELLIMED S.R.L., dar nu și alte despagubiri. Valoarea maximă a obligațiilor societății HELLIMED S.R.L. față de orice client în cazul nelivrării sau al livrării necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor încasate de HELLIMED S.R.L. de la respectivul client.

Dupa trecerea celor 14 zile de la primirea produselor, societății HELLIMED S.R.L. nu i se mai poate cere în nici un fel returnarea banilor. Produsele, atunci cand este cazul, vor fi însoțite de certificatul de garanție original emis pentru produs. În cazul în care prețurile sau alte detalii referitoare la produse au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse greșit în baza de date, societatea HELLIMED S.R.L. își alocă dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea aparută.

  1. Dispoziții finale

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauza, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu cumpararea și lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecțiuni condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract / oferta acceptată valabil/ă incheiat/ă.