Apollo overstitch

0040-021-224.67.14
office@hellimed.ro
Str. Tudor Vianu, 5-7, Bucuresti

Apollo overstitch

O sutura este un act medical care da posibilitatea inchiderii unei plagi accidentale (taietura) sau unei incizii chirurgicale, favorizand astfel cicatrizarea.
Materialul utilizat este fie un fir trecut printr-un ac (sutura propriu-zisa), fie agrafe montate pe un mic aparat automat. In primul caz sutura poate fi continua (surjet, adica o cusatura margine la margine) sau in mai multe puncte separate (puncte de sutura). Dupa tesutul reparat si dupa tipul de plaga, se utilizeaza fie un fir rezorbabil, care se dezagrega spontan intr-o durata mergand de la cateva zile la cateva luni, fie un fir nerezorbabil, care este retras de indata ce s-a obtinut cicatrizarea.
In acest caz va prezentam Sistemul Sistem de suturare endoscopic Overstitch, producator Apollo,  un sistem rezistent, flexibil, capabil sa implementeze multiple cusaturi continue sau intrerupte cu o singura insertie a endoscopului.
Sistemul este disponibil cu ambele materiale de sutura resorbabil si neresorbabil: 2-0 Polipropilena, 2-0 Polidioxanona.
Overstitch are un domeniu larg de aplicatii. Se monteaza rapid si usor pe un endoscop terapeutic.
Designul sau este unic si asigura o inchidere sigura, fara necesitatea de a lega printr-un nod chirurgical firul de sutura.
– Utilizeaza ac curbat, astfel se obtine: penetrare in adancime, echivalenta chirurgicala.
Aplicatii:
– Revizie bariatrica: incizia este redusa la 10 mm in diametru;
– Complicatii chirurgicale (fistule, perforatii);
– Rezectii mucoase endoscopice;