EasyOne Air

0040-021-224.67.14
office@hellimed.ro
Str. Tudor Vianu, 5-7, Bucuresti

EasyOne Air

EasyOne® Air Spirometru portabil Air este o soluție spirometrică flexibilă, precisă și dovedită, concepută pentru furnizorii de servicii medicale mari și mici. Folosind tehnologia TrueFlow ™, acest spirometru portabil oferă rezultate fiabile fără a fi nevoie de calibrare pentru a asigura funcționarea fără griji pe toată durata utilizarii. Datorită ecranului touch cu culori vii, este ușor să navigați, să vizualizați rezultatele în timp real și să introduceți date. Utilizare flexibilă, rezultate consecvente.

EasyOne® Air poate fi utilizat ca un spirometru portabil sau ca un PC. Oferă rezultate consecvente indiferent de setarea sau de factorii de mediu.

Tehnologie TrueFlow ™ fără calibrare – folosind componente de înaltă calitate și inginerie elvețiană de precizie, TrueFlow ™ oferă rezultate de testare robuste și fiabile, fără a fi necesară calibrarea.

Ecran tactil colorat- vizualizați grafice în timp real, introduceți rapid datele pacientului și navigați cu ușurință cu ecranul tactil color de înaltă rezoluție din EasyOne® Air.

Conectivitate Bluetooth și EMR – conectați cu ușurință la PC pentru vizualiare în timp real a pacienților, schimb de date și conectivitate EMR.

Galerie de imagini