Monitor pacient Carescape B30

0040-021-224.67.14
office@hellimed.ro
Str. Tudor Vianu, 5-7, Bucuresti

Monitor pacient Carescape B30

Monitor Functii Vitale B30 ( Acest model nu se mai produce )

Monitor B30

Monitorizare de calitate pentru o ingrijire flexibila

Pacientii dumneavoastra necesita monitorizare in diferite situatii si locatii, incluzand si transportul intra-spitalicesc. O solutie de monitorizare sigura, modulara si portabila, va poate furniza informatiile medicale de care aveti nevoie pentru a lua decizii.
Monitorul de pacient B30 este proiectat sa furnizeze o gama larga de parametri si foloseste ultima tehnologie GE de inregistrare a parametrilor pentru o monitorizare a pacientilor sigura si de acuratete. Monitorul de pacient versatil B30 este o alegere excelenta pentru monitorizarea in timpul transportul intra-spitalicesc precum si pentru setarile PACU, ICU si monitorizarea ED sau pentru anestezie unde monitorizarea gazului nu este necesara. Flexibil si usor de utilizat, monitorul de pacient B30 este o alegere accesibila in vederea asigurarii unei monitorizari de calitate.

Versatil si usor de folosit

Design-ul modular al monitorului de pacient B30 permite optimizarea monitorizarii, in special in reabilitare si transportul intra-spitalicesc. Alarma luminoasa de la patul pacinetului va ajuta sa localizati pacientul aflat in stare critica. Sistemul inovativ de alarma va ofera posibilitatea setarii limitelor de alarmare pentru diferiti parametri precum si ajustarea alarmarii in situatii critice. Mai mult, monitorul de pacient B30 permite conectarea la statia centrala iCentral, oferindu-va abilitatea de a efectua o monitorizare centralizata si un management la distanta al alarmelor pentru o supraveghere continua.
Monitorul de pacient B30 ofera flexibilitate in configurarea spatiului de lucru datorita multiplelor solutii de montare si a gamei largi de accesorii.

Excelenta clinica si acces la informatii

Monitorul de pacient B30 permite o gama larga de parametri standard, invazivi sau optionali, incluzand monitorizarea ECG, hemodinamica si CO2, pentru un tablou clinic cat mai complet. Poate afisa pana la 6 forme de unda si 4 campuri cu afisare numerica pe un monitor de 10,4 inch., color ce ofera o vizualizare rapida a starii pacientului. In plus se pot ajusta automat datele afisate pentru a maximiza dimensiunea valorilor si a formelor de unda.

Monitorul de pacient B30 are taste de acces rapid dedicate si intuitive pentru toate caracteristicile utilizate frecvent, obtinand rapid detalii clinice. De asemenea se poate vizualiza o retrospectiva de 72 ore, prin trenduri grafice sau numerice, a progresului pacientului dumneavoastra.

Modulul „Patient Side”
– Solutie inovativa de atasare permite modulului E-PSM(P)W* ce permite oriunde transportul cu pacientul
– Pachet cuprinzator de masuratori hemodinamice – ECG, NIBP, GE Datex-Ohmeda SpO2 si 2 tipuri de temperatura
2 tipuri IBP optionale
*E-PSM(P)W include E-PSMW SI E-PSMPW

Modul de extensie
– Permite extinderea functiilor monitorului la nevoie
– Noua generatie de masurare a fluxului CO2 se bazeaza pe excelenta tehnologie de masurare a gazului GE Datex-Ohmeda
– Imprimanta termica permite printarea instantanee a pana la 3 forme de unda, trenduri grafice si tabelare.

Producator: GE Healthcare.

Acest model nu se mai produce. Firma Hellimed asigura service si suport.